Nowość
"Słodka Przyjemność" | Zestaw Pralin i Kremu
- Elegancki zestaw, który przeniesie Cię w świąteczny nastrój. Zawiera ręcznie robione pralinki o malinowym, mango-marakuja i słonym karmelowym smaku oraz pyszny orzechowo-czekoladowy krem z wiśnią – idealny prezent pełen wyjątkowych smaków na zimowe dni.
W zestawie
Orzechowo-czekoladowy krem z wiśnią (1 szt.)
32,00 zł / szt.
Pralinka Malinowa (3 szt.)
6,00 zł / szt.
Pralinka Mango-Makakuja (3 szt.)
6,00 zł / szt.
Pralinka Słona Karmel (3 szt.)
6,00 zł / szt.
Pudełko kartonowe świąteczne | małe (1 szt.)
12,18 zł / szt.
Marka
Symbol
132
Waga netto
170 g.
Cechy produkcji
Ręczna robota
Nadzienia i dodatki
Owoce
Orzechy
Rodzaj czekolady
mleczna
Skład
Naturalny skład (bez sztucznych dodatków)
Bez oleju palmowego
Smak
Orzechowy
Owocowy
Zawartość kakao
44% (czekolada mleczna)
Warunki przechowywania:
W Chocolate Lab przykładamy ogromną wagę do jakości. Wszystkie nasze praliny są ręcznie wykonywane przez naszego szefa, który wykorzystuje szwajcarską technologię w produkcji pralin. Używamy wyłącznie naturalnych i najwyższej jakości składników, aby każdy produkt zachwycał smakiem i świeżością. Zwracamy uwagę na okres przydatności naszych wyrobów – to najlepszy dowód ich naturalnego składu i braku sztucznych konserwantów. Praliny Chocolate Lab najlepiej przechowywać w lodówce w temperaturze od +4°C do +7°C przez maksymalnie 3 miesiące od daty produkcji. Można je również przechowywać w temperaturze od 17°C do 20°C, jednak wtedy ich termin ważności wynosi 1 miesiąc od daty produkcji. Termin przydatności do spożycia znajduje się pod każdym z produktów.
Ważne: Praliny należy сhronić przed wilgocią Podwójnie potwierdzone!
Produkt zatwierdzony przez Laboratorium Uslugowo-Badawcze „BIOCHEMIK”.
Zalecamy, aby przed spróbowaniem pralin, wyjąć je z lodówki i poczekać 10 minut, aby wydobyć pełnię smaku.
W Chocolate Lab przykładamy ogromną wagę do jakości. Wszystkie nasze praliny są ręcznie wykonywane przez naszego szefa, który wykorzystuje szwajcarską technologię w produkcji pralin. Używamy wyłącznie naturalnych i najwyższej jakości składników, aby każdy produkt zachwycał smakiem i świeżością. Zwracamy uwagę na okres przydatności naszych wyrobów – to najlepszy dowód ich naturalnego składu i braku sztucznych konserwantów. Praliny Chocolate Lab najlepiej przechowywać w lodówce w temperaturze od +4°C do +7°C przez maksymalnie 3 miesiące od daty produkcji. Można je również przechowywać w temperaturze od 17°C do 20°C, jednak wtedy ich termin ważności wynosi 1 miesiąc od daty produkcji. Termin przydatności do spożycia znajduje się pod każdym z produktów.
Ważne: Praliny należy сhronić przed wilgocią Podwójnie potwierdzone!
Produkt zatwierdzony przez Laboratorium Uslugowo-Badawcze „BIOCHEMIK”.
Zalecamy, aby przed spróbowaniem pralin, wyjąć je z lodówki i poczekać 10 minut, aby wydobyć pełnię smaku.
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię